Polly & Harriet

Polly kommer från en koloni med flertalet katter i ett område i Svärdsjö i Falu kommun. Eftersom Polly levt hela sitt korta liv utan kontakt med tvåbenta var hon väldigt skygg och fräsig i början. Nuförtiden är hon lekfull och söker lite kontakt med oss och möter oss med svansen i vädret när det vankas mat. Vi får även klappa henne lite kring huvudet främst, men först vill hon nosa på handen.

Harriet (svart med vitt) är infångad i Stjärnsund i ett sommarstugeområde ihop med sin kattfamilj. Harriet är försiktig och blyg, inte van att bli hanterad av tvåbenta. Hon verkar föredrar sällskap av andra katter framför oss tvåbenta. Ibland lockas hon till lek med oss men är lite skeptisk till handen som håller leksaken. Helst håller hon koll på oss på avstånd men vill vara med och är nyfiken.

På katthemmet har Polly och Harriet blivit goda vänner, de delar nu rum och ses ofta ligga och sova ihop och stångas gärna med varandra. Vi ser helst att de får följas åt i sitt nya hem. Polly är omk 1-2 år och Harriet är omk 2 år de passar bäst som innekatter i dagsläget, gärna med tillgång till innätad balkong/rastgård. Båda gillar höga klösträd och roliga leksaker.